Unik handel i Indre Fosen

Hva er vel bedre enn å handle i små lokale butikker med det lille ekstra i utvalget?  Her i Indre Fosen har i Perler på en snor sine rekker små butikker og handlerier med lokalmat, kunst, brukt, gode designmerker og fine snurrepiperier. Om du bor her fast eller er på reise i Indre Fosen, Perler på en snor gir deg den gode handle-opplevelsen!

Unik handel

Unik handel

Trivelig Landhandel i et Fjøs i en Hage på en Gård på Stadsbygd! Klær, interiør, håndverk, enkel kafè. Her skal man kunne nyte en kopp kaffe og noe å bite i mens man lar seg inspirere av mote, interiør og håndarbeid, eller rett og slett bare nyter fuglesangen og lukta av nyslått gress i hagen en herlig sommerdag. Hjertelig velkommen til oss!
Vi er et kunst og rammeverksted i Vanvikan. Hos oss finner du billedkunst og tre-produkter. Anne Karin maler akvareller og akrylmalerier, mens Stig står for tre-produktene. I tillegg til tre- og billedkunst tilbyr vi innramming av bilder, malerier, broderier etc. i vårt rammeverksted.
Bryggeutstillinga er en salgs- og presentasjonsutstilling der vi tilstreber både bredde, mangfold og kvalitet i det som stilles ut. Vi søker stadig fornyelse av bryggeutstillinga ved at det hvert år innhentes arbeider av kunstnere fra hele landet, samtidig som et utvalg av lokale kunstnere er representert.
Amborneset Opplevelsessenter er et kreativitets-, kompetanse- og besøkssenter for matematikk og kunst. Vi holder til i nydelige naturlige omgivelser nært sjø, fjære, turstier og fiskebrygge.
Velkommen til «Øra bra brukt & galleri»! Du finner oss rett ved Rv 718, midt i fantastiske Fevåg.
Museet Kystens Arv er et av landets fineste museer, med eget aktivt båtbyggeri, historisk rosehage, restaurant med uteservering og en av landets største samlinger med klinkbygde råseglbåter. Vi tar vare på de edleste av kystfolkets tradisjoner: Handverket, historiene og samarbeidet. Museet ligger sørvendt og vakkert ned mot fjæresteinene i Stadsbygd.
Leksvik Historie og Museumslag forvalter to spennende eiendommer. Grande Landhandel i Leksvik som gir et autentisk innblikk i gamle landhandels-tradisjoner, og Ner-Killingberg som er en tradisjonell trøndergård med unikt interiør.