2dagers-tur i Indre Fosen

Kunst & Bobler!  

2dagers-tur  kr. 2900,-

Velkommen til en herlig to-dagerstur med boblende kunstopplevelser her i Indre Fosen! 

Besøk det koselige butikken Fruene i Fjøset, og kos dere litt der med en smak av lokale matskatter, kaffe&kake mens dere snuser litt på utvalget og kanskje rusler litt i hagen. 

Så går ferden videre til Fevåg.  På Øra Bra Brukt får dere svinge malepenselen litt mens dere nipper til et glass med bobler.  Så blir det forhåpentligvis mange fine kunstverk!   

Råkvåg er alltid nydelig å være i, nyt de fine omgivelsene med gamle brygger og verneverdig bebyggelse.  Dere drar rett til Landnota for å nye en sen med god lunsj. Så følger et besøk på i rommet til den anerkjente avdøde kunstneren Magne Sandøy, og – kun sommer – på Bryggeutstillinga.  Videre kan dere rusle litt rundt i resten av dette unike lille tettstedet og besøke flotte og innholdsrike Stjørnværingsbua Brukt&Antikk.  Kvelden og natten tilbringer dere på hjemmekoselige Råkvåg Gjestgiveri&Marina, som også serverer dere både middag på kvelden og frokost på morgenen.

Etter en rolig frokost, kanskje ute på Gjestgiveriets brygge om været tillater, går turen til Vanvikan og  Galleri Florida, for å nye litt mer kunst. Så blir det lunsj på Hindrem, på spennende Dragonfjord Coffeeshop som har en unik kombinasjon av drager, pusle-utfordringer, kunst og kafè.   Anbefaler så en tur langs Eventyrstien på Hindrem, som huser rundt 30 fantastiske tre-skulpturer.   

 

 

 

 

Pris pr pers: Kr. 2900,-  

Inkluderer formiddagskaffe, malekurs, omvisning Magne-rommet og Sildemuseet,  2x lunsj, middag, frokost, overnatting.     

Ikke inkludert: Transport, drikke til lunsj/middag.  Men ta kontakt hvis dere vil ha et tilbud på transport, vi hjelper gjerne! 

Program: 

Dag1 

Kl. 1100 – 1200 Fruene i Fjøset – lokal snacks, kaffe, kake & shopping  

Kl. 1230 – 1430 Øra Bra Brukt – Paint`n Sip  

Kl. 1500 og utover Råkvåg – Lunsj Landnota, besøke Magne-rommet og silde-museet i Salteriet og andre aktører i Råkvåg, middag og overnatting Gjestgiveriet  

Dag2 

Kl. 0900 – 1000 Råkvåg – Frokost Gjestgiveriet 

Kl. 1100 – 1200 Vanvikan – Galleri Florida 

Kl. 1230 og utover Hindrem – Lunsj Dragonfjord, tur i Eventyrstien  

Retur hjem