3dagers-tur i Indre Fosen

3dagers-tur  kr. 5200,-

Inkluderer 2 x overnatting for 6-7 personer i flotte leiligheter på Hjellup Fjordbo. 

Selv-hushold, men frokost, lunsj, middag kan bestilles på forhånd.

 

DAG 1:  HJELLUP FJORDBO Ankomst og innsjekk på Hjellup Fjordbo. Nyt uteområdene og hils på dyrene som går fritt på området. Ta et forfriskende bad i fjorden og kanskje har dere lyst til å prøve SUP eller kajakk? Også mulighet for jacuzzi og middag, men dette må bestilles og betales separat.  Overnatting i flotte leiligheter rett ved fjorden.

DAG 2: DRAGER, EVENTYR OG kanskje KLATRING? I dag kan dere besøke Dragonfjord på Hindrem (Åpent 12-16) og lete etter drager, trimme hjernen med spill og puslespill, slappe av med bøker, leike ute og nyte en rast i deres superkule kafè.  Så tar dere turen ut i den fantastiske Eventyrløypa, hvor man møter mange spennende figurer. Er dere på jakt etter litt utfordringer kan dere klatre Munkstigen Via Ferrata.  Slappe av og kose seg på Hjellup Fjordbo igjen til kvelds.

DAG 3: KYSTENS ARV I dag kan dere ta turen til Kystens Arv i Stadsbygd (Åpent 11-15). Her kan dere delta på forskjellige aktiviteter for barn; bygge din egen båt, besøke båtbyggerne, løse oppgavene i utstillinga om søppel i havet. Ute finnes også en rebus og herlige områder for leik!

Hjemreise.

 

 

BESTILLING/SPØRSMÅL: 

Send mail til perlerpaensnor@hotmail.com eller SMS/ringe Elizabeth tlf. 93048071 

 

Mulige tillegg

 

Munkstigen Via Ferrata kr. 300/350,- pr pers.  

Kystens arv: Inngang utstillinger voksen kr.120,-. Barn i følge med voksen gratis.

Reins Kloster: Guidet omvisning kr. 50,-, barn gratis.

Matservering på Hjellup – be oss om pris