Fruene i Fjøset

Trivelig Landhandel i et Fjøs i en Hage på en Gård på Stadsbygd! Klær, interiør, håndverk, enkel kafè. Her skal man kunne nyte en kopp kaffe og noe å bite i mens man lar seg inspirere av mote, interiør og håndarbeid, eller rett og slett bare nyter fuglesangen og lukta av nyslått gress i hagen en herlig sommerdag. Hjertelig velkommen til oss!

På Buheim Gård er kuene i fjøset byttet ut med Fruene i Fjøset. Dette er et konsept med en spennende butikk og muligheten for en liten kaffekopp i nettopp det gamle kufjøset på gården. Utenfor ligger en deilig hage med den fine Gammelstu Buhagen.

Fjøsfrua selv er Elizabeth, som med dette realiserer en drøm om å skape noe godt, både for seg selv og forhåpentligvis også for bygda vår og alle våre besøkende. Vi tilbyr klær og accessories, interiørartikler, håndverk og matprodukter fra lokale produsenter, kunst og kaffe i fin og uhøytidelig atmosfære. Kort sagt: Nostalgi og trend hånd i hånd!

Vi ønsker å gi den gode opplevelsen i et besøk hos oss. Innimellom arrangerer vi både konserter og strikkekafèer m.m.
Vi blir også glad om du besøker vår nettbutikk ved å trykke på knappen nedenfor og følger oss på Facebook og Instagram!

Åpningstider:
Sommer 2023:
Tirs 12-17, Tors 15-20
Lør 11-16 og Søn 12-16.

Påske til jul: Torsdager 17-20 Lørdager 11-16 Jul til påske: Stengt med unntak av annonserte dager og avtalte besøk. Vår lille selvbetjeningsavdeling er åpent hver dag hele året, nettbutikken likeså!​
Kontaktinformasjon:
93048071 frueneifjoset@hotmail.com
Adresse:
Buheim Gård
Rødbergsveien 40
7105 Stadsbygd