Sørfjorden Eye Iglo – Panorama og Marina

Opplev magiske netter i igloen spesielt når kaldt ute og stjerneklart. Fra sengekanten får du en fantastisk panorama utsikt utover Stjørnfjorden, Trondheimsleia og helt ut til Hitra.

Her kan du ligge unger dyna og se på stjernehimmelen, og er du riktig heldig så kommer Nordlyset og danser for deg. Igloen har varmepumpe og alt utstyr det du trenger, et lite kjøleskap, bål-panne, glass, bestikk og tallerkener, en deilig bred dobbelseng, og ekstra plass til to på en flatseng.

I Sørfjorden er det en helt fantastisk utsikt, solforholdene er så gode at Sørfjorden har fått kallenavnet «Solfjorden».

Båtturen fra marinaen og utover Stjørnfjorden, tar deg igjennom skjærgården, hvor du kan rett og slett dra på øyhopping, eller ta turen inn til vakre Råkvåg, hvor flere bevertningssteder kan servere deg god mat og drikke. Kystbyen Brekstad, ligger en 20-30 min unna. Sørfjorden i Rissa kommune, Ca 1 1/2 times kjøring fra Trondheim med ferje.

Her er det også mulighet til å kjøpe seg hytte og boligtomter, samt båtplasser. I tillegg er det en fin campingplass så nærme du kommer fjorden.

Vi har flotte turmuligheter i fjellet, rett utenfor døra ligger det mange muligheter, Vardeheia er blitt et populært turmål for mange, og har man først kommet opp dit, kan man fortsette videre mot Langvatnet.

Åpningstider:
Alltid åpen
Kontaktinformasjon:
Telefon: 92 21 99 33
Epost: g-ja-h@online.no
Adresse:
Stortrehaugveien 32
7113 Husbysjøen