Natureventyret

Ta med deg vår spennende og gøyale opplevelsespakke på en familievennlig sykkeltur i nærheten av Trondheim

Vårt engasjement for natur og sykkel, er din opplevelse. Vi ønsker å dele vår nydelige sykkelperle med deg og din familie i kort avstand fra Trondheim.

Veien går gjennom verdifull og sjeldne naturområder med en sterk kulturhistorie. Ta med deg familien langs idylliske Trondheimsfjorden og kom i kontakt med naturopplevelsene på en interaktiv og gøyal måte ved hjelp av innholdet du får med deg fra pakken og se om du klarer å løse mysteriet.

Stadsbygd er en vakker perle og her får du en pakke som knytter sammen utforsking av planter, dyr og kulturhistorie, spill, lek og undring over naturen på en litt annerledes måte.

Prøv turen digitalt HER (hotlink: https://kuula.co/post/7kDvG/collection/7lLRM)

Dette består pakken av:

Et mysterie du kan løse underveis, hvor vi sender deg en premie hvis du klarer det. Du finner svarene langs veien og ved hjelp av delene som pakken inneholder.
Plantepresse som kan brukes igjen og igjen
2 stk. spill kombinert med skjærefjøl og praktisk treboks som kan brukes som matboks, smykkeskrin eller noe annet når du kommer hjem.
Insektsglass for å studere små kryp
Naturbingo for artig turaktivitet
Turbeskrivelse
Kart
Pris: 499kr + porto

Bestill vår opplevelsespakke og få den tilsendt hjem til deg ved å sende oss en mail; 2-4 virkedager.

Beskrivelse
Fin barnevennlig tur langs bilvei og utrafikkert grusvei.

Turen starter på Rørvik fergekai, etter at du har parkert bilen din på Flakk 10km fra Trondheim, og tatt fergen gratis over til Rørvik.

Du sykler langs fjorden mot Stadsbygd på vei 717 omgitt av jorder og rullesteinsstrender før du tar av mot Helleristningene i Vemundstadsbakken og følger en vakker utrafikkert grusvei langs fjorden og gjennom frodig, rik skog og unik kulturhistorie. Når du ankommer Stadsbygd endrer terrenget seg og blir helt flatt med store rike jorder og et unikt fugleliv langs kystlinjen. Turen tar deg til museet Kystens arv som fortsatt har et aktivt båtbyggeri du kan besøke og flere aktiviteter for barn.

Turen går i et nokså flatt terreng, men med enkelte slake bakker både opp og ned.

Ruten er fin å sykle begge veier og kan kombineres med besøk hos den spennende gårdsbutikken Fruene i fjøset eller museet Kystens arv.

Bestill vår opplevelsespakke og få den tilsendt hjem til deg ved å sende oss en mail; 2-4 virkedager.

Kontaktinformasjon:
906 63 540 eventyret@angvik.net
Adresse:
Trongseterveien 111 7105 Stadsbygd