Hindrum Fjordsenter

Overnatting i hus og hytter med hotellstandard og panorama fjordutsikt — Munkstigen via Ferrata — Sjøfiske i Norges tredje største fjord — Ferskvann fisking — Dykking — Merkede turer i vakker natur — Fugletitting — Camping ved sjøen — Bading.

Velkommen til Hindrum Fjordsenter. Her kan vi tilby overnatting med hotellstandard og en fantastisk fjord-utsikt. Alle hus og hytter har en stor terrasse, som er perfekt for et lite grillparty, fullt utstyrt kjøkken og fliselagte bad.

Folk kommer hit for å slappe av i nydelige omgivelser, leie båt og fiskeutstyr, klatre Munkstigen via ferrata, fiske eller dykke. Det er også mange merkede turer herfra i både skog, mark og fjell, som gir deg en utrolig natur opplevelse.

Vi har full bar, selskapslokaler og et konferanserom, med sitteplasser for opptil 40 personer. Her har vi er stor balkong, hvor du kan slappe av med en kald drink i trivelig lag. Lyden av bølgeskvulp og en utsikt som strekker synet ditt ut i horisonten, gir deg en følelse av at du sitter på vannet som gjør det lett å drømme seg litt bort fra livets travle gang.

Munkstigen via Ferrata er en klatresti som får det til å kile i magen og gir deg en helt fantastisk utsikt over de største delene av Trondheimsfjorden, Trondheim by og områdene rundt.

Kontaktinformasjon:
+47 72 90 92 00 post@hindrumfjordsenter.no www.hindrumfjordsenter.no
Adresse:
Drakestrandda 1300 7125 Vanvikan