Hindrum Fjordsenter

Overnatting i ferie hus med hotellstandard og fantastisk panorama fjordutsikt – Ta utfordringen i Munkstigen via ferrata klatresti – Sjøfiske paradis i Norges tredje største fjord – Camping ved sjøen – Ferskvann fiske – Dykking – Merkede turer i vakker natur – Fugletitting – Bading – Eventyrsti

Velkommen til Hindrum Fjordsenter. Her kan vi tilby overnatting med hotellstandard og en fantastisk fjord-utsikt. Alle feriehus har en stor terrasse som er perfekt for et lite grillparty, fullt utstyrt kjøkken og fliselagte bad.

Er du på utkikk etter en familie ferie på Fosen, kommer folk hit for å slappe av i nydelige omgivelser, leie båt og fiskeutstyr, klatre Munkstigen via ferrata, fiske eller dykke. Det er også mange merkede turer herfra i både skog, mark og fjell, som gir deg en utrolig natur opplevelse. Blant annet en eventyrsti med trefigurer utskjært av en lokal motorsag kunstner.

Vi har full bar, selskapslokaler og et konferanserom, med sitteplasser for opptil 40 personer. Her har vi en stor balkong, hvor du kan slappe av med en kald drink i trivelig lag. Lyden av bølgeskvulp og en utsikt som strekker synet ditt ut i horisonten, gir deg en følelse av at du sitter på vannet som gjør det lett å drømme seg litt bort fra livets travle gang.

Munkstigen via ferrata er en klatresti som får det til å kile i magen og gir deg en helt fantastisk utsikt over de største delene av Trondheimsfjorden, Trondheim by og områdene rundt.

Åpningstider:
Alle dager
09:00 – 18:00
Kontaktinformasjon:
+47 72 90 92 00 post@hindrumfjordsenter.no
Adresse:
Drakestrandda 1300
7125 Vanvikan