Trivelig Landhandel i et Fjøs i en Hage på en Gård på Stadsbygd! Klær, interiør, håndverk, enkel kafè. Her skal man kunne nyte en kopp kaffe og noe å bite i mens man lar seg inspirere av mote, interiør og håndarbeid, eller rett og slett bare nyter fuglesangen og lukta av nyslått gress i hagen en herlig sommerdag. Hjertelig velkommen til oss!

På Buheim Gård er kuene i fjøset byttet ut med Fruene i Fjøset. Dette er et konsept med en spennende butikk og muligheten for en liten kaffekopp i nettopp det gamle kufjøset på gården. Utenfor ligger en deilig hage med den fine Gammelstu Buhagen.

Fjøsfruene selv er Tove og Elizabeth, som med dette realiserer en drøm om å skape noe godt, både for seg selv og forhåpentligvis også for bygda vår og alle våre besøkende. Vi tilbyr klær og accessories, interiørartikler, håndverk og matprodukter fra lokale produsenter, kunst og kaffe i fin og uhøytidelig atmosfære. Kort sagt: Nostalgi og trend hånd i hånd!

Vi ønsker å gi den gode opplevelsen i et besøk hos oss. Her skal man kunne nyte en kopp kaffe og noe å bite i mens man lar seg inspirere av mote, interiør og håndarbeid, eller rett og slett bare nyter fuglesangen og lukta av nyslått gress i hagen en herlig sommerdag.

Åpningstider
Sesongåpent.

Julesesongen 16.11-23.12.2017:
Torsdager 17-20
Lørdag/Søndag 12-16
Kontakt oss gjerne om du vil innom til andre tidspunkt.

Kontakt
93048071

frueneifjoset@hotmail.com
frueneifjoset.blogspot.no

Adresse
Buheim Gård
Rødbergsveien 40